Een bord vol pasta maar dan net even anders. Namelijk van 3 soorten groenten. De kabeljauw maakt het helemaal af. De kleuren combinatie vind ik ook altijd erg belangrijk en ook dat heeft dit gerecht. Het oog wil namelijk ook wat. Ik gaf het een lekkere pittige smaak door het gebruik van mosterd. Dit moet je gewoon een keer maken.
Wat heb je nodig:
Voor 2 personen
- 1 grote courgette
- 1/2 kilo winter peen
- 2 pastinaken
- 2 stukjes kabeljauw ( ik gebruikte verse )
- olijfolie
- pittige mosterd
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
Hoe maak je het:
- verwarm de 10 minuten voor op 160 graden
- leg de kabeljauw in een ovenschaal
- smeer in met pittige mosterd
- 1 theelepel Italiaanse kruiden erover
- besprenkel met wat olijfolie
- zet de kabeljauw 20 minuten in de oven
- maak met een spiraal snijden slierten van de courgette, winter peen en pastinaak
- fruit het teentje knoflook met olijfolie in een wok pan
- voeg de groenten pasta toe
- wok dit 5 minuten op laag vuur
- voeg eventueel een mespuntje pittige mosterd toe
- leg de groenten pasta op een bord
- haal de kabeljauw uit de oven en leg die hier op
Smakelijk eten