Wrap pizza met tonijn

wrap pizza

Pizza, ik ben er dol op maar niet op de voedingswaardes. Vooruit in Italië wil ik er nog wel eens voor bezwijken. Het is dan immers vakantie en dan moet dat kunnen.  En de pizza’s daar vallen lekker licht. Neem je hier een pizza uit de supermarkt dan zie je letterlijk en figuurlijk de deegbal in je buik zitten. Maar toch wil ik wel eens pizza eten. Dus heb ik een lichte wrap pizza met tonijn bedacht. Het voordeel is ook dat je op iedere wrap iets anders kunt doen. Doordat ik niet teveel gluten wil eten nam ik glutenvrije mais wraps. Maar je kan ook volkoren wraps nemen.

Wat heb je nodig:

  • 2 glutenvrije mais of volkoren wraps
  • 60 gram tonijn in water
  • 100 gram fijne wok groenten
  •  Eru smeerkaas
  • Italiaanse kruiden
  • scheutje chili saus

Hoe maak je het:

  1. verwarm de oven 10 minuten voor op 175 graden
  2. smeer de wrap in met een dun laagje Eru smeerkaas
  3. laat de tonijn goed uitlekken
  4. meng de tonijn met de Italiaanse kruiden
  5. verdeel de tonijn over 2 wraps
  6. verdeel de wok groenten over 2 wraps
  7. maak af met 2 theelepels Eru smeerkaas
  8. leg 15 minuten in de oven
  9. chili saus naar wens erover

Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *