Wrap van rode biet met kip kerrie

wrap van rode biet

Onder het motto ” het oog wil ook wat ” nam ik deze wraps van rode biet. De wraps kocht ik bij de Albert Hein. Een aantal jaren geleden at ik het wekelijks, kip kerrie salade kant en klaar uit de supermarkt. De kip was ver te zoeken en de mayonaise was er in overvloed. Niet bepaalt gezond ondanks de naam KIP kerrie. Dus bedacht ik een gezonde versie die ook nog eens veel lekkerder is.

Wat heb je nodig;

  • 1 kipfilet
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 zoete punt paprika
  • 1 lente ui
  • 3 eetlepels magere kwark
  • 2 theelepels kerrie poeder
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel knoflook poeder

Hoe maak je het:

  1. kook de kipfilet in een pannetje met water gaar
  2. snijd de rode ui, lente ui en zoete paprika fijn
  3. meng de kerrie, paprika en knoflook poeder door de magere kwark
  4. doe de rode ui, lente ui en zoete paprika hierbij
  5. laat de kipfilet afkoelen
  6. pluis de kipfilet fijn
  7. voeg de kipfilet bij de rest
  8. beleg de bieten wrap met de kip salade
  9. handje rucola sla erop
  10. rol op tot een wrap

Eet smakelijk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *