Ik geniet altijd van een mooi opgemaakt bordje. Al zeg ik wel eerlijk dat het ook bij mij niet iedere dag zo’n feest is. Maar ik kan daar wel blij van worden en eet ook nog eens 10 maal lekkerder. Dus genoeg redenen om het vaker te doen. Ook ben ik eerder verzadigd omdat ik ook langzamer eet van een mooi opgemaakt bord. Maak jij je bord wel eens mooi op? Of staan de pannen op tafel? Een mooi bord of schaal doet ook al wonderen. Probeer het eens uit.
Wat heb je nodig: 1 persoon
- 200gram spinazie
- 1/2 rode paprika
- 1/2 oranje paprika
- 1 kabeljauw
- peper
- zout
- scheutje olijfolie
- scheutje sweet chilli saus
Hoe maak je het:
- verwarm de oven voor op 180 graden
- snijd de paprika in reepjes
- leg de kabeljauw en de paprika in een ovenschaal en druppel er wat olijfolie over
- snufje zout en peper erover
- eventueel nog andere kruiden naar wens
- leg dit voor 15 minuten in de oven
- zorg dat de spinazie gewassen is
- verhit een 1/2 eetlepel olijfolie in een wok pan
- voeg handje voor handje de spinazie toe
- zodra die geslonken is leg je het op een bord
- leg er de vis met de paprika op
- maak af met wat sweet chili saus
Eet smakelijk