Vroeger lusten ik alleen maar spinazie a la creme. Hoe romiger hoe lekkerder ( en vetter ). Nu vind ik alleen de verse spinazie lekker maar het romige heb ik er nog wel graag in maar dan op een gezondere manier. In combinatie met de garnalen en zoete punt paprika kan en mag deze niet ontbreken op de skinny lijst.
Wat heb je nodig: 1 persoon
- 200gram verse spinazie
- 1/2 zoete punt paprika
- 100gram garnalen
- peper en zout
- 1 theelepel dille
- 1 eetlepel kruidenkaas light
- scheutje olijfolie
Hoe maak je het:
- zorg dat de spinazie gewassen is
- verhit de olijfolie in een wok pan
- voeg handje voor handje de spinazie toe
- snijd onder tussen de zoete punt paprika in gewenste grootte
- zodra de spinazie is geslonken doe je het in een kom
- wok de garnalen in de wok pan
- voeg zout, peper en dille toe
- voeg de zoete punt paprika toe
- zodra de garnalen goed zijn doe je de spinazie er weer bij
- meng 1 eetlepel roomkaas light door het mengsel
Eet smakelijk