Strak in je kerstpak

wil jij graag nog 5 tot 8 kilo afvallen voor de kerst? Lees dan snel verder want het kan!!!!!

Het enige wat je moet doen is vandaag nog de stap te zetten. De stap naar een gezondere levensstijl zodat je niet alleen met kerst maar ook daarna lekker in je vel zit. Geen dieet want een dieet is tijdelijk. Oke, hier en daar is het verstandig om nee te zeggen maar daar is niets mis mee. Ook niet als je op streef gewicht bent. Maar het is niet zo dat er helemaal niets meer kan. Er kan zelfs nog heel veel en dan bedoel ik; een etentje, keertje stappen of die lekkere bak popcorn bij de film. Als je maar weet hoe!!!

Dan hoor ik heel vaak; maar ik weet wel hoe het moet maar het lukt me niet.  Daar ga ik je bij helpen. Ook ik weet niet altijd hoe het moet maar ik weet wel dat er een fijne manier is om je doel te behalen zonder jezelf alles te ontzeggen.

Er zijn al vele mensen voor gegaan die het dubbel en dwars hebben bewezen. De ene na de andere tikt de -10 kilo aan.

Zie je het nu ook helemaal zitten?! Wacht dan niet te lang en maak een afspraak.

Geplaatst in: food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *