Tagliatelle van koolraap

Tagliatelle van koolraap met gamba’s uit de airfryer

Een lekkere pasta eten die alleen uit groenten bestaat?! Oke, je eet dan wel geen echte pasta maar je gaat het zeker niet missen in dit gerecht. Ideaal voor de SKINNY MONDAY.

De gamba’s bereidde ik in de airfryer zodat hier geen olie bij kwam kijken.

Wat heb je nodig: 2 personen

  • 400 gram koolraap tagliatelle
  • 300 gram verse spinazie
  • peper en zout
  • 1 eetlepel magere kwark
  • 350 gram gamba’s
  • viskruiden
  • knoflookpoeder
  • chili saus
  • olie om in te wokken

Hoe maak je het:

  1. leg de gamba’s in een schaal met de viskruiden, knoflook poeder en scheutje chili saus. Laat dit 10min inwerken
  2. verwarm de airfryer voor
  3. wok onder tussen de koolraap 3min op hoog vuur
  4. leg de gamba’s 6min op 180graden in de aifryer
  5. voeg de spinazie op laag vuur bij de koolraap
  6. peper en zout naar smaak toevoegen
  7. roer er 1 eetlepel magere kwark door
  8. haal de gamba’s uit de airfryer
  9. leg het samen op een bord of schaal
  10. eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *