Hardlooptraining

Wat je hardloopdoel ook is, bij Beauty & lifestyle Sanne loop je altijd goed.

Wat kan je verwachten?

  • intervaltrainingen
  • fartlektrainingen
  • duurloop ( extensief en intensief )
  • schema’s
  • loopscholing
  • spierversterkende oefeningen
  • heel veel gezelligheid

Intervaltrainingen:

Bij intervaltrainingen delen we de training op in verschillende tempo’s of snelheden. Zo trainen we verschillende energiesystemen waardoor de training een stuk effectiever wordt. Het verhoogt je uithoudingsvermogen.

Fartlektrainingen:

Hier gaan we op gevoel te werk. Het vergt veel creativiteit. Daardoor leer je op een speelse wijze tempo loopjes te maken.

Duurloop:

Een duurloop voeren we uit op een lage hartslag om de vetverbranding te trainen. Daarnaast heb je een extensieve en intensieve duurlopen. Extensief betekent iets minder langzaam maar zeker niet snel en zwaar. Intensief betekent sneller en zwaarder. Zeker in voorbereiding voor een wedstrijd word deze vaker ingezet.

Schema’s:

Een wedstrijd op de planning? Of het nu 5km, 10km,  een halve of hele marathon is, door middel van trainen met een schema kan jij je doel behalen.

Loopscholing:

Door looptechniektraining worden bepaalde spieren sterker, langer en leniger. Bovendien worden ook je hersenen getraind. Wanneer je regelmatig loopscholing doet en daarbij bewust bent van je fouten ga je in de loop van de tijd de loopbeweging automatisch beter uitvoeren. Loopscholing verbetert dus je hardloop prestatie.

Spierversterkende oefeningen:

Deze oefeningen zijn van belang voor bepaalde spieren die te zwak zijn in verhouding met andere spieren en pezen. De kans op blessures word kleiner. Niet alleen de spieren maar ook de pezen en botten worden sterker. Je looptechniek verbeterd.

Heel veel gezelligheid:

Er word hard getraind maar er is ook zeker plaats voor gezelligheid. We trainen op verschillende plekken in de buurt waardoor het nooit saai word. Zo blijf je nooit meer thuis voor een training maar heb je zin om te komen trainen bij Beauty & lifestyle Sanne.

iedere dinsdag: 19:00-20:00 starten we bij Beauty & lifestyle Sanne. Beukenlaan 19 in Reusel.

 

Wat zijn de kosten

  • 1 losse les kost 5,00 euro

Twijfel je nog of het iets is voor je? Geef je dan op voor een proefles via info@beautylifestylesanne.nl