pakketten

Bij Beauty & lifestyle Sanne is veel mogelijk. Ik streef naar een gezonde en fitte lifestyle. Daarbij hoef je niet te lijnen en geen honger te lijden. We gaan opzoek naar de juiste balans. Genieten met een grote G met dingen waar jij van houdt en daarnaast toch je doel behalen.

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • eenmalig voedingsadvies
 • 1 maand lifestyle pakket
 • 3 maanden lifestyle pakket
 • 6 maanden lifestyle pakket
 • nieuw!!!!! 8 weken pakket

Eenmalig voedingsadvies 60minuten

Je gaat voor enkele dagen een voedingsdagboek bijhouden. Dit om te kijken wanneer, wat en hoeveel je eet. Daarnaast houd je bij wat je drinkt en wat je aan beweging doet. Zo krijg ik een goed beeld van jouw voedingspatroon. Bij de intake bespreken we dan dit  voedingsdagboek. Door je vervolgens te wegen op een speciale weegschaal kunnen we niet alleen het gewicht maar ook je BMI, vetpercentage, spiermassa, lichaamswater en visceraal vet meten. De resultaten zullen besproken worden en aan de hand daarvan stel ik een dagmenu voor je op. Die krijg je thuis gestuurd met daarbij een lijst van goede producten en tips voor jou.

1 maand lifestyle pakket

We beginnen zoals het eenmalig voedingsadvies met een voedingsdagboek en intake. Aan de hand van de resultaten wordt een weekmenu opgesteld die vervolgens geëvalueerd zal worden. Er volgen in totaal 2 vervolgafspraken en eetschema’s.

 1. 2 vervolgafspraken ( inclusief wegen )
 2. 2 weekmenu’s
 3. Tips ( hoe om te gaan met )
 4. Online coaching
 5. Sportadvies

3 maanden lifestyle pakket

Ook hier beginnen we op de manier zoals het 1 maand lifestyle pakket. Daarbij zal het 3 maanden pakket uiteraard langer doorlopen. Meer tijd, meer vervolgafspraken, betere integratie van de voedingsschema’s in onze lifestyle!

 1. Iedere week een nieuw voedingsschema
 2. Er wordt rekening gehouden met uw werk/woonsituatie
 3. 6 vervolgafspraken ( inclusief wegen )
 4. Doelen en wensen kunnen bijgesteld worden
 5. 24/7 online coaching
 6. Sportadvies
 7. Hardloopschema

6 maanden lifestyle pakket

Wil je nog langer hulp op voedingsgebied, hulp bij het vernieuwen van je lifestyle en nog grotere kans op langdurige lifestyle changing, dan is het 6maanden pakket iets voor jou! (het 3maanden pakket is ten alle tijde uit te breiden naar het 6 maanden pakket). Maar het pakket  biedt nog meer: Bij het 6 maanden pakket krijg je een metamorfose cadeau. Je krijgt een gratis knip en kleurbehandeling naar keuze.

Nieuw!!!! 8 weken pakket

Het 8 weken pakket biedt een uitkomst voor de mensen die twijfelen tussen 1 en 3maanden pakket. Het pakket biedt dus dezelfde voordelen! Is dit juist iets voor jou? Vraag naar de voorwaarden.

start-living-dreams-today-coeurblonde