Haarverzorging voor in de zomer

De magic arganaoil discipline

Ontwikkeld om zowel fijn als dik, kroezend, weerbarstig en uitgedroogd haar weer soepel te krijgen, te voeden en te beschermen. Dit om het volume en de vochtigheid onder controle te krijgen

discipline shampoo

Ideaal voor uitgedroogd en beschadigd haar, zowel steil als krullen. Laat het haar ongelooflijk zacht en glanzend achter. Het elimineert pluizig haar en regelt het volume. Daarnaast brengt het hydratatie en elasticiteit aan de haarvezels waardoor het beter behandelbaar is.

Parabenen en siliconen vrij.

discipline conditioner

Een romige fluweelachtige gladde conditioner die de haarschacht doordringt en omhult. Zonder het haar te verzwaren. Maakt het haar glanzend, soepel en zacht. Het haar is na gebruik makkelijk door te borstelen.

parabenen en siliconen vrij

discipline masker

Geschikt voor extreem uitgedroogd en poreus haar, zowel steil als krullen. Voedt in de diepte en versterkt de haarvezel. Hierdoor wordt het haar zichtbaar zijdezacht en glanzend.

sulfaten en parabenen vrij

discipline curly milk

Een zachte lotion voor het beheersen van kroezige, moeilijke en rebelse krullen. Voedt, verzacht en beschermd krullend haar. Zowel op droog als op nat haar te gebruiken.

sulfaten en parabenen vrij

arganoil

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *