About me

3g4b8361

Mijn naam is Sanne Groenen, 33 jaar oud en woonachtig te Reusel. Moeder van dochter Bowie Rose.

Na jaren gedroomd te hebben over een eigen zaak, is deze droom werkelijkheid geworden op 16 oktober 2016.  Mijn nieuwe zaak omvat drie belangrijke “passies” in mijn leven, kapster zijn, voeding en hardlopen.

Beauty

Van kinds af aan was er de drive en overtuiging om kapster te worden, waarbij mijn studiekeuze snel gemaakt was. Na 10 jaar met tevredenheid in 2 verschillende kapsalons gewerkt te hebben, bleef ik een gevoel houden dat ik het kappersvak graag op mijn eigen manier wilde doen. Van ontvangen tot  advies geven, van haarkleuring tot de nieuwste coupes aanmeten. Dit alles met warmte, vriendelijkheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lifestyle

Naast mijn passie voor het kappersvak is voeding een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben al, net zoals zovelen, heel mijn leven lang bezig om balans te vinden. Dit zit hem niet in een maatje meer of minder, maar wel in het goed voelen van jezelf, één zijn met jezelf en daarbij tevreden zijn. Ik heb al veel struggels gekend, ontelbare pogingen ondernomen, fouten gemaakt en ontdekt wat wél bij me past. Door mijn eigen gevoeligheid en mijn bovenmatige interesse voor voeding ben ik studies gaan volgen om de preciezere achtergrond daarvan te kennen. Met die kennis en mijn eigen ervaring wil ik anderen kunnen helpen hun doelen te realiseren.

Hardlopen

Mijn derde passie is sinds enkele jaren aangewakkerd. Hardlopen. Wat begon als ontspanning mondde al snel uit in fanatisme voor de sport. Momenteel loop ik zo´n 3000 km per jaar en heb 12 marathons op mijn naam staan. Hoe kun je nu het beste trainen voor je doel? Loop ik wel effectief genoeg? Waarom heb ik klachten en wat voor training moet ik vandaag doen om over 10 weken mijn doel te kunnen bereiken? Allemaal vragen die voor iedereen gelden maar waar ik graag antwoorden voor zocht! Daarom dat ik nu gediplomeerd hardlooptrainster ben die advies kan geven op al deze punten. Ben je nu beginnend en heb je een ‘ klein ‘ doel of ben je gevorderd en wil je samen toewerken naar jouw specifiek doel. Laat me je helpen!

Zo is er ook de mogelijkheid om sporten en voeding te combineren. Dit doen we op de maandag avond van 19:00 tot 20:00 door gezamenlijk te sporten. Voor meer informatie hier over kan je even een berichtje doen.

“Omdat het totale plaatje moet kloppen”

start-living-dreams-today-coeurblonde